Александра Жекова. Снимка: Булфото
fallback

Александра Жекова отпадна в музикалната надпревара Music Idol след поредното гласуване.

Заплашени от изхвърляне бяха също и колежките й Преслава и Русина. Първата обаче бе първа и в спасяването. 

След това Александра и Русина изпяха интересен вариант на „Вървят ли двама“.

Дони не изказа предпочитание към някое от изпълненията и заяви, че и двете момичета са победителки.

Женската част в журито – фолкдивата Мария, обърна внимание на това, че "на Александра не й се получават песните на  български“.

В този момент тя бе прекъсната от възмутени възгласи от публиката.

Според нея изпълнението на Русина е било по-въздействащо и не може да си кривим душата – така си беше.

Фънки се опита да тушира негативното изказване за Александра, изтъквайки уникалността на "инторнирането й" и "блендата“. Той определи пеенето на Русина като „мрън-мрън“.

В крайна сметка,  Александра бе тази, която напусна състезанието.

Така в надпреварата продължават да се борят трима мъже и три жени: Боян, Димитър, Александър, Магдалена, Русина и Преслава.

Всичко за Music Idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

С

преди 14 години

Няма какво да говорите, че търпим македонците при положение, че те правят най-голямо шоу и имат много по-добро и въздействащо поведение на сцената от нашето момче Димитър. И двамата македонци са страшни мъжкари и пеят страхотно, което в България очевдидно липсва. Всичките ни мъже мяучат. Може би е истина, че ако имаше наши участници в тяхно предаване първо нас щяха да изгонят, но нали уж е предаване за пеене, а не за недъзи и народност!

39

джонка

преди 14 години

Женската част в журито фолкдивата Мария, обърна внимание на това, че "на Александра не й се получават песните на български.хаха баси и дивата фолк порно звезда добре че знае български че да разбере че нищо не разбиракогато таз пеекво ли щеше да е и английски да знае....?справка - излагацията на Лилана и най-големият *** измежду българските гангстери /хаха/ рапъри Мишо Очилатков Шамаров

38

преди 14 години

Не знам бленда ли, какво ли, обаче на това момиче като пееше нищо не му се разбираше, да не говорим че доста често беше фалшива.То голяма бленда, голямо чудо, само тя, "неотразима", една на милион, да ходи да прави дуети с кака си Лозанова.Така и не разбрах единия път как я спасиха от елиминации. И кво, като си момичето на оня багериста от група те може, така ли??аааааааааааа

fallback